Certyfikat Kompetencji Zawodowych

Wysoka zdawalność – egzamin w dniu 2 marca 2019 r. zdało 80 % uczestników kursu!!!

Celem kursu jest przygotowanie do egzaminu państwowego z zakresu kompetencji zawodowych w transporcie drogowym przewoźników drogowych zgodnie z ustawą z dnia 6 września 2001 roku (tekst jednolity z dnia 17.06.2016 r).

Zapewniamy:
– pięciodniowy kurs (42 – 44 godziny, zajęcia w godz. 9.00 – 17.00) omówienie w formie wykładów, ćwiczeń i konsultacji zagadnień, które obejmuje egzamin państwowy wg. planu nauczania:

– materiały dydaktyczne w cenie kursu (ponad 550 aktualnych pytań egzaminacyjnych i 26 najnowszych zadań egzaminacyjnych z 2019/2020 r.) oraz książka „Certyfikat Kompetencji Zawodowych Przewoźnika Drogowego” ATUT-BM Sp. z o.o., Warszawa 2021, (opis książki);
– catering w każdy dzień szkolenia (kawa, herbata, dodatki, kanapki lub zestawy);
– kompleksową i bezpłatną obsługę dotyczącą złożenia, wysłania wniosku o przystąpienie do egzaminu oraz wydania certyfikatu kompetencji zawodowych przez Instytut Transportu Samochodowego w Warszawie.

Zakres tematyczny kursu spełnia wymogi wynikające z Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1071/2009.

Zajęcia obejmują zagadnienia z: prawa cywilnego, handlowego, socjalnego, prawa podatkowego, rachunkowości, zarządzania finansami przedsiębiorstwa, dostęp do rynku transportu drogowego, normy techniczne i techniczne aspekty działalności, bezpieczeństwo drogowe, rozwiązywanie zadań problemowych wymaganych na egzaminie państwowym. Wykłady prowadzą wysokiej klasy specjaliści: radcy prawni, dr hab. rachunkowości, praktycy, pracownicy administracji publicznej.

Zachodniopomorskie Stowarzyszenie Przewoźników Drogowych jest organizatorem Regionalnego Ośrodka Egzaminacyjnego CPC w Szczecinie.

Zakres wymaganej wiedzy na egzaminie państwowym
Testy i zadania egzaminacyjne CPC

Cena: 1290 zł 1090 zł brutto PROMOCJA!!!

Kontakt:
tel/fax. 91 482-22-67, 91 482-23-31